Blog

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel!

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel!

7 mei. 2019

De Stokke Tripp Trapp meegroeistoel is een verstelbare, houten kinderstoel. Door het unieke onderwerp, kan deze kinderstoel aangeschoven worden aan de eettafel. Zo mist je kindje niks van de gezelligheid aan tafel. Doordat je kindje echt aan talfe zit is hij of zij in staat is zich beter te binden en sociale vaardigheden te ontwikkelen. En als je kindje te groot wordt voor de babystand, dan kun je de Tripp Trapp meegroeistoel aanpassen aan de grootte van je kindje.  Deze stoel word de hele dag door aangeschoven en verplaatst, goede bescherming is dus noodzakelijk, wij hebben een speciaal voetje voor de Tripp Trapp kinderstoelen: De Multifixx Deze past altijd en is de perfecte oplossing. Je kan de Multifixx zowel schroeven als plakken.

- De stoel zal absoluut geen krassen veroozaken aan je mooie vloer

- De stoel is makkelijker te verschuiven

- Het geluid bij het verschuiven zal verminderen of zelfs verdwijnen

TREND alert: Velvet & Velours

TREND alert: Velvet & Velours

12 dec 2018

Velvet geeft een vintage touch aan je interieur. Het heeft een warme uitstraling! Deze trend zal je vast niet ontgaan zijn.

Lees meer
TREND alert: Leopard print!

TREND alert: Leopard print!

12 nov 2018

De panterprint trend zal je vast niet ontgaan zijn. Heb jij al iets met een panterprint in je inrichting?

Lees meer
Gastblog: Interieur blogger Happy Ayla

Gastblog: Interieur blogger Happy Ayla

8 nov 2018

Interieur blogger Ayla Zasburg heeft een mega leuke blog over Scratch no More geschreven. Haar Instagram @happy_ayla moet je echt volgen, handige tips, en prachtige foto’s! 

Lees meer