Blog

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel!

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel!

7 mei. 2019

De Stokke Tripp Trapp meegroeistoel is een verstelbare, houten kinderstoel. Door het unieke onderwerp kan deze kinderstoel aangeschoven worden aan de eettafel. Zo mist je kindje niks van de gezelligheid aan tafel! Doordat je kindje echt aan tafel zit, is hij of zij in staat zich beter te binden en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Als je kleine te groot wordt voor de babystand, dan kun je de Tripp Trapp meegroeistoel aanpassen aan de grootte van je kindje. Deze stoel wordt de hele dag door aangeschoven en verplaatst, dus goede bescherming is noodzakelijk. Hiervoor hebben wij een speciaal voetje: De Multifixx 

Deze past altijd en is de perfecte oplossing. Je kan de Multifixx zowel inschroeven als opplakken. Nu zal de stoel absoluut geen krassen meer veroorzaken op je vloer, en is hij makkelijk en geluidloos te verplaatsen!

TREND alert: Leopard print!

TREND alert: Leopard print!

12 nov 2018

De panterprint trend zal je vast niet ontgaan zijn. Heb jij al iets met een panterprint in je inrichting?

Lees meer
Gastblog: Interieur blogger Happy Ayla

Gastblog: Interieur blogger Happy Ayla

8 nov 2018

Interieur blogger Ayla Zasburg heeft een mega leuke blog over Scratch no More geschreven. Haar Instagram @happy_ayla moet je echt volgen, handige tips, en prachtige foto’s! 

Lees meer