Blog

Gastblog: Interieur blogger Happy Ayla

Gastblog: Interieur blogger Happy Ayla

8 nov. 2018

Krassen op de vloer, ergernis nummer één als je het mij vraagt Zeker als je net een nieuwe vloer hebt liggen. Zelf hebben wij een gietvloer die gevoelig is voor krassen, maar ook bij andere vloeren wil je natuurlijk dat ze er nog net zo uit blijven zien als in het begin. Daarom hebben wij bij Scratch no More speciale opzetstukjes gekocht voor onder al onze stoelpoten, ideaal! In ons oude huis hadden we viltjes onder alle poten zitten, maar die lieten telkens los. Gelukkig hebben we daar nu dus geen last meer van!

Ik ben erg te spreken over de producten die Scratch no More aanbiedt. Ik heb ze zelfs al een paar keer besteld, aangezien we hier nog wel eens van stoelen wisselen, haha. In het begin wist ik ook helemaal niet dat ze een eigen Instagrampagina hadden! Totdat ze vorige maand mij een berichtje stuurden met: Hé wat onwijs leuk dat je onze bescherm dopjes aanbeveelt, we hebben al best wat klanten via jou binnengekregen! Dat is super leuk om te horen natuurlijk.

Over Scratch no More

Scratch no More maakt unieke, niet krassende bescherm dopjes voor onder je meubels. Zelf hebben we ze er al weer anderhalf jaar onder zitten! Het concept is echt heel handig: je haalt de bestaande dopjes van de stoelen af en schroeft of drukt de dopjes van Scratch no More er eenvoudig in en tadáá, vervelende krassende viltjes zijn verleden tijd. Hiervoor hadden wij ook altijd vilt onder onze stoelen zitten, maar het probleem daarvan was dat ze telkens loslieten en we ze om de week moesten vervangen. Daarnaast is vilt en zand of ander vuil geen goede combinatie. Als er eenmaal zand onder de viltjes terecht komt en de meubels worden verschoven, veroorzaakt dit alleen maar meer (diepe) krassen in de vloer. Na een tijdje googelen kwamen we dus bij Scratch no More terecht.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het systeem is eenvoudig: je bevestigt eenmalig het basisdeel, en klikt de beschermvoetjes er simpel op! Bij het vervangen haal je ze er dus ook zo weer van af. Dit laatste is eigenlijk niet vaak nodig, aangezien de dopjes van Scratch no More ongeveer twee jaar mee gaan. Erg duurzaam dus!  Of je nou een parket, PVC of gietvloer in huis hebt liggen, de dopjes van Scratch no More krassen niet, zelfs niet in combinatie met zand. Daarnaast zijn de dopjes ook nog eens geluiddempend, dus van die akelige irritante piep tijdens het schuiven ben je ook af!

Gebruiksvriendelijk en simpel bestellen

De webshop is heel gebruiksvriendelijk: je kiest of je een harde of zachte vloer hebt, wat voor soort poten je hebt en de rest gaat vanzelf. Uiteindelijk komt het product eruit dat het beste onder jouw meubel past. Veel moeite kost het dus niet, het enige wat je even moet doen is meten welk formaat je stoelpoten hebben. Mocht je er niet uitkomen, kan je altijd een foto sturen naar Scratch no More, dan kijken ze samen met je mee naar een gepast artikel!

Conclusie: een echte aanrader voor iedereen die langer met zijn vloer wilt doen en klaar is met die irritante viltjes!