Verzending

Bezorgen

De webshop bestellingen van Scratch no More worden verzonden via DHL. De pakketten worden aan het einde van iedere werkdag afgehaald, ’s nachts gesorteerd en de volgende dag bezorgd. Ook op zaterdag! U krijgt van ons een e-mail met daarin het tracking nummer, zo kunt u de bestelling gemakkelijk volgen. Op de bezorgdag zelf ontvangt u een bericht, met daarin de geplande levertijd. Indien het om een brievenbusdoosje gaat hoeft u hier niet voor thuis te blijven. 

Mocht er niemand thuis zijn, wordt er geprobeerd het pakket bij één van de buren af te leveren. Lukt dit niet? Dan gaat het pakket naar een DHL punt in de buurt.

Bestellingen die wij op werkdagen voor 15.00 uur binnen krijgen, zullen wij diezelfde dag nog verzenden!

 

Let op: woont u in een nieuwbouwwijk? Geef dit dan door bij uw bestelling m.b.t. de levering. We ervaren namelijk wel eens problemen met de levering. Aan de hand van een korte omschrijving willen we dit voorkomen. 

 

Verzendkosten

We hebben ervoor gekozen de verzendkosten niet in de producten te verwerken. Verzendkosten bestaan voornamelijk uit het daadwerkelijk verzenden van het pakket, maar bijvoorbeeld ook het verpakkingsmateriaal wat moet worden aangeschaft. Deze kosten proberen we natuurlijk zoveel mogelijk voor onze eigen rekening te nemen.

Binnen Nederland worden €3,95- verzendkosten gerekend.
Bij zendingen naar België wordt €5,95,- verzendkosten gerekend.

Bestellingen boven de €50,- worden kosteloos verzonden.

Wilt u de bestelling buiten Nederland/België laten bezorgen? Neem dan contact met ons op.