Verzending

Bezorgen

De webshop bestellingen van Scratch no More worden verzonden via DPD (pakket met Track en Trace) of PostNL (brievenbusdoosje met Track en Trace). De pakketten van DPD & PostNL worden aan het einde van iedere werkdag afhaalt, worden ’s nachts gesorteerd en de volgende dag bezorgd. Ook op zaterdag! Je ontvangt een email van ons met daarin het tracking nummer, als het pakket met de bestelling door DPD of PostNL verwerkt is. Meestal komt dit bericht in de loop van de avond. Op de bezorgdag zelf ontvangt je een bericht, met daarin de geplande levertijd op één uur nauwkeurig, PostNL kan het doosje in de brievenbus doen, hier hoeft u niet voor thuis te blijven.

(op werkdagen voor 15:00uur besteld is dezelfde dag verzonden)

Mocht er niemand thuis zijn, wordt er geprobeerd het pakket bij één van de buren af te leveren. Lukt dit niet? Dan gaat het pakket naar een DPD Parcelshop in de buurt.

Direct af laten leveren in een DPD Parcelshop is ook mogelijk. Geef in dat geval de gewenste Parcelshop duidelijk aan in de bestelnotities, bij het afrekenen.

Zoek een DPD Parcelshop eenvoudig via de volgende links:
Parcelshops België
Parcelshops Nederland

Verzendkosten

We hebben ervoor gekozen de verzendkosten niet in de producten te verwerken. Verzendkosten bestaan hoofdzakelijk uit het daadwerkelijk verzenden van het pakket, maar ook bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal wat moet worden aangeschaft. Deze kosten proberen we natuurlijk zoveel mogelijk voor onze eigen rekening te nemen.

Binnen Nederland worden €5,95 verzendkosten gerekend.
Bij zendingen naar België wordt €8,- verzendkosten gerekend.

Bestellingen boven de €50,- worden kostteloos verzonden.

Wil je de bestelling buiten Nederland/België laten bezorgen? Neem dan contact met ons op.