De complete bescherming voor uw vloer

Over Scratch no More

Bij Scratch no More ontwikkelen, produceren en verkopen we hoogwaardige stoelpootdoppen en meubelglijders die de vloer optimaal beschermen. Dit doen we omdat wij weten dat een vloer een kostbare investering is. Krassen door verkeerde doppen van bijvoorbeeld vilt of teflon zijn wat ons betreft onnodig en doodzonde. Kwalitatieve (krasvrije) stoelpootdopjes vinden wij een cruciaal onderdeel van duurzaam vloeronderhoud.

Wij streven ernaar jouw vloer optimaal te beschermen en de levensduur hiervan aanzienlijk te verlengen door al je meubels te voorzien van krasvrije stoeldoppen en meubelglijders. Hiermee worden kosten bespaard, worden onnodige vloerreparaties voorkomen en wordt duurzaam vloeronderhoud gestimuleerd.

Hoe Scratch no More is ontstaan

Scratch no More is 12,5 jaar geleden opgericht door Gertjan Verwoert, nadat hij in gesprek kwam met een vloeronderhoudsbedrijf. In dit gesprek kwam de frustratie naar boven dat er eigenlijk geen goede oplossing was om krassen op de vloer door schuivend meubilair te voorkomen. Vervolgens ging Verwoert zelf aan de slag. Het resultaat: krasvrije stoelpootdoppen uitgerust met drooglooptapijt. 

Verwoert: "Het probleem met vilt en teflon stoelpootdoppen is dat deze harde doppen op een harde vloer zorgen voor een schuurpapier effect. Vuil zoals zand wordt als schuurpapier over de vloer getrokken, wat juist krassen veroorzaakt. Ik ben toen op zoek gegaan naar ander materiaal. Na veel testen ben ik uitgekomen op tapijt van de hoogste kwaliteit. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor schoonloopmatten, omdat dit erg slijtvast en duurzaam is.”

De beste stoelpootdoppen en vloerglijders voor jouw vloer

 

De enige échte krasvrije stoelpootdoppen vind je bij Scratch no More. Aanbevolen door meer dan 900 dealers in Nederland & België en al meer dan 10 jaar producent van de beste kwaliteit stoelpootdoppen in de markt. Voor vrijwel ieder meubel is er een krasvrije Scratch no More stoeldop verkrijgbaar.

Waarom stoelpootdoppen kopen?

Het antwoord is simpel: goede stoeldoppen en vloerglijders beschermen jouw vloer. Met de juiste stoelglijders krijg je nooit meer krassen op je vloer en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Bovendien blijft je interieur er verzorgd en netjes uitzien. Daarnaast wordt geluidoverlast verminderd door geluiddempende glijders. Als je op zoek bent naar stoelpootdoppen of vloerglijders ben je bij ons aan het juiste adres!

Kies de beste kwaliteit stoeldopjes

Stoelpootdoppen zijn er in allerlei soorten en materialen. Wat Scratch no More uniek maakt, is dat onze doppen zijn voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor kunnen wij als enige in de markt garanderen dat onze stoeldoppen krasvrij zijn. Daarnaast zijn de stoeldopjes het duurzaamst: Scratch no More gaat maar liefst 8x langer mee dan een viltglijder. Wil je het beste voor jouw vloer? Dan kies je voor Scratch no More.

Hulp bij het kiezen van stoelpootdoppen

Er zijn veel verschillende stoelpoten of onderstellen. Gelukkig hebben wij voor ieder type stoel een passende stoeldop. We hebben verschillende stoelpootdoppen voor schuine poten, stoelpootdoppen inbuis of stoelpoot beschermers voor buisframes. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste dop of glijder voor jouw stoel? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Voor het meten en monteren hebben we handige instructievideo’s opgenomen.

Neem gerust contact met ons op als je graag advies van één van onze medewerkers ontvangt.

Lees meer