Contact opnemen

Whatsapp

Voeg 0317-745424 toe op Whatsapp om snel te overleggen en/of een foto te sturen!

Contact en adresgegevens

Je kunt ons bereiken via telefoon, WhatsApp, e-mail, Facebook of Instagram. Heb je een vraag, een opmerking, een suggestie voor verbetering? Dan horen we dat graag!

Twijfel je welk product voor een bepaald meubel van toepassing is en kom je  er met onze product informatie niet uit? Stuur ons foto’s van je meubels en afmetingen van de poten zodat we met je mee kunnen kijken. Of neem telefonisch contact met ons op tijdens onze openingstijden. 

Mailen

Bij vragen en opmerkingen kunt u onze klantenservice een e-mail sturen: klantenservice@scratchnomore.nl.

Wilt u een offerte ontvangen? Stuur dan een mail naar sales@scratchnomore.nl.

Openingstijden

Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
 
Op feestdagen en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten.
 

Adresgegevens

Scratch no More
Remmerden 121
3911 TZ Rhenen (Utrecht)
Nederland

BTW nr.: NL850534768B01
KvK nr.: 52646661
 

Bankgegevens

Bank: ING Bank
IBAN: NL32INGB0005830599
BIC: INGBNL2A
 

Team Scratch no More

GERTJAN

Gertjan Verwoert is de bedenker en oprichter van Scratch no More. Ruim 12,5 geleden besloot Gertjan dat het genoeg was met krassen op de vloer door schuivend meubilair. Hij bedacht de innovatieve Scratch no More stoelpootdoppen. Inmiddels is Scratch no More uitgegroeid tot een begrip in de vloer- en meubelbranche.

 

ANETTE

Als HR-manager zorgt Anette dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Dit doet ze met een aanstekelijke drive en een flinke dosis positieve energie. Verder verzorgt Anette de financiële administratie van Scratch no More.

FLOOR

Als customer care manager zorgt Floor ervoor dat jij blij wordt van Scratch no More. Maar eigenlijk is Floor een alleskunner binnen het bedrijf. Zo doet ze werkzaamheden voor marketing, sales en administratie.

 

INA

Door Ina heeft Scratch no More altijd ruim voldoende voorraad om jou te voorzien van de beste beschermdoppen. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op jouw pakketje.

 

ELLA

Ella zorgt ervoor dat jij jouw bestelling volledig en juist ontvangt. Daarbij zorgt ze er ook nog eens voor dat jouw producten goed in elkaar zitten.

 

SHARON

Sharon is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Scratch no More. Hij zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen weten dat met Scratch no More krassen op je vloer verleden tijd zijn.

 

HELMA

Helma zorgt er samen met Ina en Ella voor dat je bestelling met zorg behandeld wordt. Hierdoor ontvang je de juiste bestelling en is je pakketje razendsnel in huis.

 

JEROEN

Jeroen is onze enthousiaste verkoop binnen- en buitendienst medewerker en onderhoud het contact met onze dealers en klanten.

 

SVENJA

Als brand marketing specialist zorgt Svenja ervoor dat het merk Scratch no More zo goed mogelijk gepromoot wordt.

SANDRA

Als klantenservicemedewerker zorgt Sandra ervoor dat je goed geholpen wordt wanneer je contact met ons opneemt. Daarnaast ondersteunt Sandra haar collega’s in het magazijn regelmatig.

Contactformulier

Als je foto’s wilt sturen, neem dan contact op via sales@scratchnomore.nl of via WhatsApp.