Ruilen & retourneren

Retourneren

 

Is het bestelde product niet helemaal wat je ervan had verwacht? En zijn er nog geen 14 dagen voorbij? Dan is het mogelijk om de gehele bestelling of een gedeelte ervan te retourneren. Dit doe je heel simpel door het retourformulier in te vullen, uit te printen, te ondertekenen en op te sturen.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van een vervoerder.

Nadat we de producten in goede staat terug hebben ontvangen, samen met het retourformulier, maken we een creditfactuur van hetgeen teruggestuurd is. Vervolgens wordt het credit bedrag binnen 5 werkdagen overgemaakt naar het rekeningnummer waar de bestelling mee is betaald.

 

Mocht de zending incompleet of beschadigd zijn, dan crediteren we slechts een gedeelte van de artikelen.

Ruilen

Wil je liever een ander product in ruil voor het teruggestuurde product? Bijvoorbeeld omdat er onverhoopt de verkeerde maat is besteld? Ook dat is geen enkel probleem. Geef duidelijk aan op het Retourformulier welk product je ervoor in de plaats wilt. Wij zullen deze dan kosteloos toesturen.

Eventuele onder- of overwaarde van het nieuwe product zal worden gecrediteerd of gefactureerd.