Ruilen & retourneren

Retourneren

Is het bestelde product niet helemaal wat u ervan had verwacht? En zijn er nog geen 14 dagen voorbij? Geen probleem! 

Het is mogelijk om de gehele bestelling of een gedeelte ervan te retourneren. Dit doet u heel simpel via ons retourportaal of met het retourformulier.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Alleen de kosten voor retour van af uw huis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen 5,95 per pakket. Een pakketje verzenden kost normaal €6,95, wij rekenen €5,95 als u het via ons retourportaal aanmeld.

Nadat we de producten in goede staat terug hebben ontvangen, maken we een creditfactuur van hetgeen teruggestuurd is (-retourkosten). Vervolgens wordt het credit bedrag binnen 5 werkdagen overgemaakt naar het rekeningnummer waar de bestelling mee is betaald.

Mocht de zending incompleet of beschadigd zijn, dan crediteren we slechts een gedeelte van de artikelen.

 

Het Retourportaal 

Klik hier om naar ons retourportaal te gaan. Hier kan je in enkele simpele stappen je retour aanmaken. Als je een zending via ons retourportaal aanmeld hoeft je bij het inleveren niets te betalen, wij halen de retourkosten (€5,95) van de credit af.

Stap 1: Vul je postcode en tracking nummer in (Het trackingnummer vind je in de mail die je hebt ontvangen)
Stap 2: Controleer de gegevens die wij al voor je hebben ingevuld en geef de reden van de retour op. Wil je je bestelde product omruilen? Geef dit hier aan.

Stap 3: Bekijk de afleverpunten (Dit is het punt waar je het pakketje in wilt leveren)
Stap 4: Controleer alle gegevens

Stap 5: Print het retourlabel, plak deze op het pakketje en geef het af bij het afleverpunt

 

 

Een andere optie:

Het retourformulier 

Print het retourformulier  en doe deze bij de zending. Frankeer het pakketje voldoende en stuur het terug naar ons. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen zullen wij deze direct verwerken!

 

Ruilen

Wilt u liever een ander product in ruil voor het teruggestuurde product? Bijvoorbeeld omdat er onverhoopt de verkeerde maat is besteld? Geen enkel probleem. Geef duidelijk aan in het retourportaal of via het retourformulier welk product u ervoor in de plaats wilt. Wij zullen deze dan kosteloos toesturen.

Eventuele onder- of overwaarde van het nieuwe product zal worden gecrediteerd of gefactureerd.