Ruilen & retourneren

Is het bestelde product niet wat u had verwacht of is de maat niet juist? En zijn er nog geen 14 dagen voorbij? Geen probleem. U kunt uw order binnen 14 dagen annuleren. Daarna heeft u nog 14 dagen om het pakket te retourneren.  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten van af uw huis naar ons zijn voor eigen rekening. Dit kost normaal € 7,25. Als u de retour aanmeldt in het retourportaal is dit € 5,25.  

 

Wanneer u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht dient het product met alle geleverde toebehoren geretourneerd te worden. U kunt hiervoor gebruik maken van ons retourportaal of u kunt ons retourformulier printen en deze toevoegen aan de zending. Frankeer het pakket voldoende. Het verschuldigde bedrag crediteren wij binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour mits deze in goede orde retour ontvangen is.

 

Klik hier om naar ons retourportaal te gaan, print het retourformulier en vul deze volledig in. Volg daarna de stappen.

Of print het retourfomulier en doe deze bij de zending. Frankeer het pakketje voldoende en stuur het terug naar ons.

BELANGRIJK:

- Mocht de zending incompleet of beschadigd zijn, dan crediteren wij slechts een gedeelte.

- Retourzendingen worden direct na ontvangst door ons verwerkt. 

- Geld terug? Wij maken een creditfactuur wanneer we de retour ontvangen hebben. Deze credit wordt binnen 5 werkdagen overgemaakt op het rekeningnummer waar de bestelling mee is betaald. 

- Ruilen? Eventuele onder- of overwaarde van het nieuwe product zal worden gecrediteerd of gefactureerd. 

 

Retouradres:

Remmerden 121

3911 TZ, Rhenen