Ruilen & retourneren

Is het bestelde product niet wat u ervan had verwacht of is de maat niet goed? Geen probleem! U kunt binnen 14 dagen uw retour aanmelden. Daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag + eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten vanaf uw huis naar ons zijn voor eigen rekening. Het versturen van een pakket kost normaal €7,25. Als u uw retour aanmeldt in ons retourportaal, kunt u tegen een gereduceerd bedrag (€5,25) een retoursticker aanmaken. 

 

Wilt u de bestelling ruilen voor een andere maat of voor een ander product? Geef dit dan aan op het retourformulier. Zodra wij uw retour hebben ontvangen, zullen de juiste producten naar u opgestuurd worden. De retourkosten zijn voor uw rekening, maar wij nemen de nieuwe verzendkosten op ons. 

 

Klik hier om naar ons retourportaal te gaan. Vul het retourformulier volledig in, print deze en doe deze bij de zending. Volg daarna de stappen om online een retoursticker aan te maken en te betalen. 

Of print het retourfomulier en doe deze bij de zending. Frankeer het pakketje voldoende en stuur het terug naar ons.


 

Retouradres:

Remmerden 121

3911 TZ, Rhenen

 

Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient het product met alle geleverde toebehoren geretourneerd te worden. U kunt hiervoor gebruik maken van ons retourportaal of u kunt ons retourformulier printen en bij de zending doen. Let op; u dient het pakket voldoende te laten frankeren! Mocht de zending incompleet of beschadigd zijn, dan crediteren wij slechts een gedeelte. Eventuele onder- of overwaarde van een nieuw product (ruiling) zal worden gecrediteerd of gefactureerd. Het verschuldigde bedrag crediteren wij binnen 5 dagen op het rekeningnummer waar de bestelling mee is betaald.