Blog

Wanneer kies je voor de Footfixx Hollow 3.0?

Wanneer kies je voor de Footfixx Hollow 3.0?

23 sep. 2021

Een vraag die we regelmatig terug zien komen over holle stoelpoten is de vraag voor welke versie van de Footfixx Hollow stoelpootdop je het beste kunt kiezen. In deze blog leggen we je het verschil uit tussen onze Footfixx Hollow en onze Footfixx Hollow 3.0.

Footfixx Hollow
De Footfixx Hollow (3.0) is de ideale stoelpootdop voor stoelen met holle stoelpoten. Het principe van de Footfixx Hollow en de 3.0 versie is hetzelfde. Je draait het basisdeel aan in de holle stoelpoot zodat deze zich vastzet in de holle buis. Je kunt beide versies gebruiken in zowel ronde als vierkante stoelpoten.

Verschil Hollow en Hollow 3.0
De Footfixx Hollow stoelpootdop bestaat uit een basisdeel en een los beschermvoetje die je met de hand kunt verwijderen. Bij de Footfixx Hollow 3.0  zit het voetje vast aan het basisdeel en klik je het losse tapijtdeeltje in het voetje van de Footfixx Hollow 3.0. Hierbij kun je het tapijtvoetje niet met de hand verwijderen maar heb je een schroevendraaier nodig.

Het verschil tussen de Footfixx Hollow en Footfixx Hollow 3.0:

Waarom twee verschillende uitvoeringen?
De Footfixx Hollow vloerglijder is praktischer voor thuisgebruik. Hierbij kun je het beschermvoetje eenvoudig met de hand vervangen. Onze Footfixx Hollow 3.0 vloerglijder is dan weer handiger voor grotere zalen waar meerdere mensen bijeenkomen (aula’s, kantines etc.). Omdat je de beschermvoetjes er niet met de hand af kunt halen voorkom je ongeoorloofd verwijderen. Ook voor stapelstoelen is het beter om de Hollow 3.0 te gebruiken. Dit omdat het beschermvoetje hierbij nooit los kan komen van het basisdeel wanneer je de stoelen stapelt.

Voor thuisgebruik wordt dus vaak gekozen voor de Footfixx Hollow, voor gebruik in gezamenlijke ruimtes zoals kantines, zalen of aula’s is de Footfixx Hollow 3.0 aan te raden omdat het tapijtvoetje niet met de hand te verwijderen is.

Scratch no More vloerglijders en stoelpootdoppen zijn voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor werken ze veel beter dan viltglijders of vilt doppen onder je stoel.

Footfixx Hollow | Footfixx Hollow 3.0 | Footfixx Los beschermvoetje | Footfixx Hollow 3.0 los beschermvoetje