Blog

Scratch no More: geluiddempende stoeldoppen

2 mrt. 2022

Het lawaai dat een schuivende stoel maakt is behoorlijk irritant. Het is vervelend wanneer je zelf met de stoel schuift, maar nog vervelender wanneer je de buren telkens hoort schuiven met de stoelen. Helemaal wanneer je bijvoorbeeld in een appartement woont en je bovenburen geluidsoverlast veroorzaken met de stoelen.

Geluiddempende stoeldoppen
Scratch no More beschermdoppen zijn behalve krasvrij ook nog eens geluiddempend. Deze geluiddempende stoeldoppen zijn voorzien van drooglooptapijt waardoor ze veel minder geluid maken bij het schuiven (én gegarandeerd krasvrij zijn).  Hierdoor hebben zowel jij als je buren geen last meer van lawaai door het schuiven met stoelen.

Ga voor de beste oplossing
Er bestaan sokjes voor stoelpoten om ervoor te zorgen dat het schuiven met stoelen minder lawaai maakt. Een nadeel van deze stoelpoot sokken is dat ze snel slijten wanneer je met de stoelen schuift. Daarnaast vallen deze sokjes voor stoelpoten ook erg op onder je mooie stoel. Dan kun je beter kiezen voor geluiddempende stoeldoppen die je vloer ook nog eens beschermen.

Met Scratch no More voorkom je naast krassen dus ook lawaai door schuivende stoelen. Heb je last van de herrie door schuivend meubilair van je buren? Tip ze dan gerust Scratch no More. 😉

Wil je weten hoe het kan dat Scratch no More behalve geluiddempend ook gegarandeerd krasvrij is? En waarom Scratch no More beter werkt dan bijvoorbeeld vilt en teflon?  Ontdek het in onze blog.

Scratch no More versus vilt en teflon

Scratch no More versus vilt en teflon

14 jul 2021

Ontdek waarom Scratch no More beter werkt dan andere vloerbeschermers.

Lees meer
De Stokke Tripp Trapp kinderstoel!

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel!

25 mei 2021

Wie kent hem niet? De Tripp Trapp kinderstoel is een begrip geworden. 

Lees meer
TREND alert: Velvet & Velours

TREND alert: Velvet & Velours

12 dec 2018

Velvet geeft een vintage touch aan je interieur, en heeft daarnaast ook nog een warme uitstraling! 

Lees meer
TREND alert: Leopard print!

TREND alert: Leopard print!

12 nov 2018

De panterprint trend zal je vast niet ontgaan zijn. Heb jij al iets met een panterprint in je inrichting?

Lees meer
Gastblog: Interieur blogger Happy Ayla

Gastblog: Interieur blogger Happy Ayla

8 nov 2018

Interieur blogger Ayla Zasburg heeft een mega leuke blog over Scratch no More geschreven. Haar Instagram @happy_ayla moet je echt volgen, handige tips, en prachtige foto’s! 

Lees meer