Team Scratch no More

GERTJAN

Gertjan is de bedenker en oprichter van Scratch no More. Ruim elf jaar geleden besloot Gertjan dat het genoeg was met krassen in de vloer door schuivend meubilair. Hij bedacht de innovatieve Scratch no More beschermdoppen. Inmiddels is zijn Scratch no More uitgegroeid tot een begrip in de vloer- en meubelbranche.

ANETTE

Als HR-manager zorgt Anette dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Dit doet ze met een aanstekelijke drive en een flinke dosis positieve energie. Verder verzorgt Anette de financiële administratie van Scratch no More.

ANDRÉ

Als sales manager helpt André onze zakelijke klanten aan de juiste vloerbescherming. Zo zorgt hij ervoor dat zoveel mogelijk bedrijfsvloeren beschermd worden tegen krassen door schuivend meubilair.

FLOOR

Als customer care manager zorgt Floor ervoor dat jij blij wordt van Scratch no More. Maar eigenlijk is Floor een alleskunner binnen het bedrijf. Zo doet ze werkzaamheden voor marketing, sales en administratie.

INA

Door Ina heeft Scratch no More altijd ruim voldoende voorraad om jou te voorzien van de beste beschermdoppen. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op jouw pakketje. 

ELLA

Ella zorgt ervoor dat jij jouw bestelling volledig en juist ontvangt. Daarbij zorgt ze er ook nog eens voor dat jouw producten goed in elkaar zitten. 

SHARON

Sharon is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Scratch no More. Hij zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen weten dat met Scratch no More krassen op je vloer verleden tijd zijn.