Zwenkwiel 40mm

Zwenkwiel ø40 mm, verkrijgbaar met of zonder rem.

  • Type vloer: geschikt voor zowel harde als zachte vloeren.
  • Materiaal: door het zachte thermoprene loopvlak voorkom je krassen.
  • Bevestiging: met drukstift of schroefdraadstift (meet de diameter van het deel dat in de stoel gaat altijd met een schuifmaat). Let op: wielen moeten ten alle tijde loodrecht ten opzichte van de vloer gemonteerd worden, anders rolt het wiel niet en maakt dit beschadigingen. 
  • Hulzen: zitten uw huidige wielen en stiften vast in hulzen? Dan raden wij altijd aan om nieuwe hulzen mee te bestellen zodat een goede passing wordt verzekerd. 

Let op: wil je deze wielen onder een eetkamerstoel gebruiken? Neem dan altijd eerst even contact met ons op en stuur ons een foto van de stoel via WhatsApp (0317-745424) of e-mail (klantenservice@scratchnomore.nl).

vanaf 7,74 per stuk

Compleet systeem
Compleet
systeem
Absoluut krasvrij
Absoluut
krasvrij
Eenmalige montage
Eenmalige
montage
Verwisselbaar beschermvoetje
Verwisselbaar
beschermvoetje
Duurzame oplossing
Duurzame
oplossing
Geluid dempend
Geluid-
dempend

De zwenkwielen van Scratch no More zijn uitstekende vloerbeschermers voor onder uw stoel met wielen. Door het zachte materiaal van de wielen krijgt u gegarandeerd geen krassen op uw harde vloer.

Wielen moeten ten alle tijde loodrecht ten opzichte van de grond staan, anders rolt het wiel niet goed en krijgt u alsnog beschadigingen op uw vloer. 

Wij raden aan om altijd onze stiften (en eventueel hulzen) mee te bestellen, zodat een goede passing wordt verzekerd. Uw huidige stiften en/of hulzen kunnen net iets afwijken, waardoor het wiel te vast of juist te los kan zitten. Meet de diameter van uw huidige stift altijd op met een schuifmaat, dit is de meest nauwkeurige manier. Let op: het gaat dan om de kant dat uit de stoel kwam. 

Download meetinstructie

Download montage info

Montage:
Verwijder het huidige wiel met stift en plaats het nieuwe wiel met stift in de stoel. 
Let op: het wiel dient altijd loodrecht ten opzichte van de grond gemonteerd te worden!

Download montage info