Verzending

Bezorgen

Alle webshop bestellingen van Scratch no More worden verzonden via DPD. De pakketten die DPD aan het einde van iedere werkdag afhaalt, worden ’s nachts gesorteerd en de volgende dag bezorgd. Ook op zaterdag! U ontvangt een email van ons met daarin het tracking nummer, als het pakket met uw bestelling door DPD verwerkt is. Meestal komt dit bericht in de loop van de avond. Op de bezorgdag zelf ontvangt u een bericht, met daarin de geplande levertijd op één uur nauwkeurig.

Mocht u niet thuis zijn, wordt er geprobeerd het pakket bij één van uw buren af te leveren. Lukt dit niet? Dan gaat het pakket naar een DPD Parcelshop bij u in de buurt.

Zoek een DPD Parcelshop bij u in de buurt eenvoudig via de volgende links:
Parcelshops België
Parcelshops Nederland

Direct af laten leveren in een DPD Parcelshop is ook mogelijk. Geef in dat geval de gewenste Parcelshop duidelijk aan in de bestelnotities, bij het afrekenen.

Verzendkosten

We hebben ervoor gekozen de verzendkosten niet in de producten te verwerken. Verzendkosten bestaan hoofdzakelijk uit het daadwerkelijk verzenden van het pakket, maar ook bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal moet worden aangeschaft. Deze kosten proberen we natuurlijk zoveel mogelijk voor onze eigen rekening te nemen.

U betaald bij ons voor elke bestelling binnen Nederland €5,95 verzendkosten.
Bij zendingen naar België wordt €8,- verzendkosten gerekend.

Wilt u de bestelling buiten Nederland/België laten bezorgen? Neem dan contact met ons op.